Till huvudinnehåll

Så funkar det

Cykeltrampet är en webbaserad aktivitetstävling anpassad att passa alla träningsnivåer. Du uppmuntras att ta cykeln istället för bilen. Bra för både din hälsa, miljön och plånboken. Tävlingen går ut på att under tävlingsperioden cykla så långt eller så länge som möjligt. Ett effektivt sätt är att cykla till och från jobbet. Du kommer fram pigg och fräsch, får in vardagsmotionen på ett smidigt sätt och slipper fastna i bilköer. Det enda som behövs är en cykel.

1. Logga in

När du loggar in i webbtjänsten får du tillgång till din personliga tävlingssida.

2. Tävlingssida

Här registrerar du den tid eller sträcka du cyklat varje dag. Registrerar du tid så kommer det att omvandlas till kilometer (30 minuter motsvarar ungefär 7 km).

3. Följ din utveckling

Du tävlar mot dig själv, och mot andra. Din utveckling sammanställs i grafer. Här kan du också jämföra dig med dina lagkamrater och dem du har utmanat. Det finns även olika topplistor, där du kan se vem som har samlat flest poäng, både på individ- och lagnivå. Via kartfunktionen kan du också mäta dig mot övriga deltagare i tävlingen.

4. Kommunicera

Via chattfunktionen på din tävlingssida har du möjlighet att kommunicera med andra deltagare i tävlingen. Du har också din alldeles egna inbox, dit tips och information från tävlingsledningen kommer varje vecka.

Trampa på!

Loading...