Till huvudinnehåll

Utmana kollegorna!

Är er arbetsplats redo för en ny friskvårdsaktivitet? I Cykeltrampet uppmuntras ni att ställa bilen och istället ta cykeln till jobbet. Tar ni dessutom en extra cykeltur på kvällen får ni extrapoäng i tävlingen. Cykeltrampet är en webbaserad aktivitetstävling som passar alla på arbetsplatsen. Ni får poäng efter hur länge eller hur långt ni har cyklat.

Vi skräddarsyr företagstävlingen efter just era behov. En tävling varar i fem veckor. Vi hjälper er med den interna marknadsföringen, anmälningsförfarandet och följer sedan upp resultatet av er satsning. Ni får en dedikerad projektledare som är med er från start till mål. 
Varje deltagare får instruktioner och inloggningsuppgifter till tjänsten. Vid registrering skapas en personlig tävlingssida där man registrerar antal minuter eller sträcka man cyklat varje dag.

Via en kartfunktion kan man följa hur långt man själv och kollegorna cyklat. Man kan även chatta med de andra deltagarna i systemet. 
Cykeltrampet får igång medarbetarna på arbetsplatsen på ett roligt och motiverande sätt och förutom hälsovinsterna bidrar även tävlingsmomentet till en ökad teamkänsla.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Select Wellness AB
Tel: 08 732 24 00
info@cykeltrampet.se

 

Loading...